Vi har på denne side samlet nogle af de udtalelser og anbefalinger som vores kunder har skrevet til os om os. Så herunder kan du se hvad nogen af vores kunder har at at sige.

1/2-2011 Christian Iversen, Albertslund:

Jeg skulle have ny computer og tænkte at jeg ville samle den selv. Så efter at have købt alt hardware hjem og fik den samlet, kunne jeg ikke få den til at virke. Memo IT var de første som dukkede op da jeg søgte på Google, så jeg ringede til dem. Heldigvis havde de en konsulent i nærområdet, så jeg skulle kun vente en times tid inden han kom. Det er sku da første klasses service.

13-12-2010 Louisa Peterson, Korsør:

Jeg har brugt Memo IT et par gange nu. Første gang til geninstallation af windows og anden gang til at sætte en printer op på vores trådløse netværk. De kommer hurtigt og er meget fair med priserne.

11-10-2010 Gina Petersen, Næstved:

Jeg havde fået en eller andet virus på min computer. Jeg fandt Memo IT på nettet og ringede til dem. Dagen efter kom der en konsulent ud og rensede min computer for virus. Hurtig og professionel hjælp.

2/9-2010 Anders Knudsen, Roskilde:

Jeg havde problemer med min harddisk og ringede til Memo IT, som kom ud kiggede på den. Efter en hurtig analyse fandt konsulenten frem til at det slet ikke var harddisken, men strømforsyningen som der var blevet for lille efter at jeg havde monteret et TV-kort og bedre grafikkort. Så efter at han havde sat en kraftigere strømforsyning i, virkede det hele som det skulle. Jeg kan derfor klart anbefale Memo IT.

25/8-2010 Lone Andersen, Birkerød:

En konsulent (Kim Jørgensen) fra Memo IT hjalp mig med at fjerne en virus på min laptop og opdatere mit virus-program. Samtiddigt optimerede han lige laptoppen så den blev lidt hurtigere. Jeg vil fremover ringe til dem når jeg har problemer.