Skærmskift

Skærmskift PC og Mac

Har du været så uheldig at få smadret skærmen på din bærbare computer, så har man tit og ofte en forsikring som dækker. Har min ikke en forsikring, så er man nødsaget til selv at betale, men det er heldigvis ikke helt så dyrt som mange går og tror – i hvert fald ikke hvis man ser på hvad en ny computer koster.

Hos Memo IT har vi en fast lav pris for udskiftning af din defekte skærm. Det koster 399 kr. Hertil kommer prisen på den nye skærm, som variere meget alt efter mærke og model. Men typisk ligger de på omkring 750 kr. Nogen lidt billigere og andre lidt dyrere. Prisen for MacBooks ligger typisk på omkring 12-1300 kr.

Ønsker du en komplet pris på udskiftning af skærm på din PC eller MacBook, så send os en mail på [email protected] med mærke og modelnummer, så vender vi tilbage med en pris og en tidshorisont. Ønsker du at gøre brug af tilbuddet, skal computeren indleveres på vores værksted, sendes via posten eller afhentes af os. Vi bestiller ikke nogen skærm hjem før vi har computeren hos os, da vi skal være sikre på at vi bestiller den rigtige.

Skift ødelagt skærm