Opnå optimal IT sikkerhed med Kensington

Opnå optimal IT sikkerhed

Når man skal vælge nyt udstyr til kontoret, er der mange elementer, som man bør tænke over. Nogle prioriterer, at udstyret har et flot design og andre prioriterer, at udstyret optimerer produktiviteten. Nogle har ligeledes større fokus på ergonomi end andre, men mange har dog dét tilfælles, at de meget gerne vil have styr på deres IT sikkerhed uanset hvad.

Hvis IT sikkerheden ikke er i top, kan det hurtigt gå galt. Udstyret går i stykker eller bliver stjålet, og du skal nu ud og handle nyt udstyr endnu en gang. Samtidig kan mange virksomheder blive meget nervøse, om fortrolige information er blevet lækket samt de ansattes personlige data og lignende. (mere…)

Read more

Få det bedste ud af dit trådløse netværk i hjemmet

Wi-fi er næsten en fast inventar i alle de danske hjem. Desværre oplever rigtig mange mennesker stadig, at deres trådløse netværk er langsomt eller decideret ikke virker i nogle eller alle rum i huset.

Derfor har vi her samlet nogle råd til dig, der døjer med et langsomt trådløst netværk. Det er nemlig ikke sikkert, at selve forbindelsen er dårlig fra routeren. Der er en stor chance for, at den enten er placeret forkert i huset eller ikke er blevet genstartet eller opdateret. (mere…)

Read more