Opnå optimal IT sikkerhed med Kensington

Opnå optimal IT sikkerhed

Når man skal vælge nyt udstyr til kontoret, er der mange elementer, som man bør tænke over. Nogle prioriterer, at udstyret har et flot design og andre prioriterer, at udstyret optimerer produktiviteten. Nogle har ligeledes større fokus på ergonomi end andre, men mange har dog dét tilfælles, at de meget gerne vil have styr på deres IT sikkerhed uanset hvad.

Hvis IT sikkerheden ikke er i top, kan det hurtigt gå galt. Udstyret går i stykker eller bliver stjålet, og du skal nu ud og handle nyt udstyr endnu en gang. Samtidig kan mange virksomheder blive meget nervøse, om fortrolige information er blevet lækket samt de ansattes personlige data og lignende.

Derfor er det ikke underligt, at IT sikkerheden er vigtig og at mange virksomheder prioriterer dette uendeligt højt. Det betyder også, at dette har stor indflydelse, når nyt IT udstyr skal vælges til virksomheden.

Kensington og IT sikkerhed

Et mærke, som er kendt for at være på forkant med IT sikkerheden, er Kensington. Hvis du ikke kender til Kensington endnu, kan du læse med i dette afsnit, hvor vi vil introducere dig for IT virksomheden.

Denne IT virksomhed har eksisteret i næsten 40 år og har derfor en del erfaring inden for feltet. Virksomheden har base i Burlingame, Californien og er specialiseret i IT sikkerhed. De har udviklet diverse låse, som man kan sikrer sit udstyr med – herunder kan man eksempelvis låse sin computer fast, så man ikke behøver at være bange for røveri.

Foruden dette, er Kensington også kendte for at skabe IT udstyr til virksomheder, hvor den store IT virksomhed prioriterer miljøvenlige initiativer og løsninger samt holdbarhed og høj kvalitet.

Kensingtons mission er at gøre arbejdsdagen bedst mulig for alle de personer, som arbejder på kontor. Kensington ønsker at følge med moden og skaber nu også udstyr til de ansatte, som også arbejder hjemmefra. Denne store IT virksomhed ved, at udstyret er vigtigt, når man bruger mange timer hver dag på at sidde foran en skærm!

Med en lås fra Kensington, kan man roligt også tage ansvaret for sit IT udstyr på hjemmekontoret. Man behøver ikke at være lige så urolig eller bekymret som hjemmearbejdende ansat, når man kan øge sikkerheden med Kensington.

Kensington og produktivitet

Foruden at være på forkant med IT sikkerhed, producerer Kensington – som nævnt ovenfor – også IT udstyr til virksomheder. Her er målet, at disse produkter skal fungere upåklageligt. Ifølge Kensington, er dette med til at optimere produktiviteten i blandt medarbejderne.

Hvis en medarbejder har det rette IT udstyr, som både ser godt ud, fungerer upåklageligt og er behageligt at arbejde med er der ingen tvivl om, at medarbejderen vil opleve færre afbrydelser i løbet af hverdagen. Samtidig kan man kun formode, at medarbejderens generelle arbejdsglæde vil stige!

Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *