Har du en virksomhed, og ønsker du at investere penge i markedsføring og reklamer på internettet? Så er det en god idé at se sig om efter de store internetsider samt mulighederne for at reklamere for din virksomhed på deres sider. Google er her en stor udbyder, hvorigennem du ved placering og reklamer kan skabe stor værdi og vækst i din virksomhed. Her kan du som virksomhed benytte dig at to tiltag: Google adwords og SEO. I denne artikel kan du læse om forskellen på de to markedsføringsformer, så du derigennem kan vurdere, hvilken markedsføringsform der kan skabe størst værdi for din virksomhed. Read the rest of this entry »

Vi frygter alle at miste noget, vi holder af

Alle har nogle ejendele, som de holder af, og som har en værdi for den enkelte, hvad enten at det er en ting med høj værdi eller ren affektionsværdi. Fælles for sådanne ting er, at vi på ingen måde ønsker at skille os af med dem. Derfor er man helt på naturlig vis bange for, at der skal ske noget uventet og, at man mister sine værdifulde ting. Det kan være fremkaldte billeder, souvenir fra rejser eller arvestykker. Read the rest of this entry »

Alle alarmsystemer virker på samme grundlæggende princip, nemlig sikring af indgange, ligesom døre og vinduer samt indvendige rum, som indeholder værdigenstande som kunst, computere, våben, og møntsamlinger. Uanset størrelsen af dit hjem, eller antallet af døre og vinduer eller indvendige rum som en boligejer beslutter at beskytte, er den eneste reelle forskel i antallet af sikkerhedskomponenter installeret i hele hjemmet og overvågning af kontrolpanel. Read the rest of this entry »

Når det kommer til mobilabonnementer, er der mange forskellige udbydere. Det betyder at der er en stor konkurrence om kunderne og det til trods for at alle i den danske befolkning har et mobilabonnement.

I dag bruger vi nemlig vores mobilabonnement til at kommunikere med ens venner og familier, ligesom at det er den oplagte kommunikationsmetode, hvis man hurtig vil i kontakt med en person, som man lige har mødt. Read the rest of this entry »

Webshop og E-handel

Memo IT har også flere års erfaring med opsætning og konfigurering af webshops og e-butiker. Vi har gode erfaring med open source systemmerne osCommerce og Magento, samt med den hostede løsning OpenBizBox fra Goldenplanet.

Skal du eller din virksomhed have opsat en ny webshop eller har i allerede en kørende webshop, som i skal have hjælp til – så kontakt os på tlf. 5059 7800 og lad os tage en snak om det.

Søgeoptimering

Memo IT arbejder også med søgeoptimering (SEO) af bl.a webshops og andre hjemmesider. Vi hjælper med alle dele indenfor online markedsføring, herunder organisk SEO og Google Adwords (PPC)

Læs mere om søgemaskineoptimering på KJMedia.dk

Som kunde hos Memo IT kan du nyde fordel af vores IT klippekorts-ordning, hvor du får rabat på timeprisen ved køb af x antal timer.

Brug dine klip når det passer dig, uden bindende aftale. Vi kommer når du har brug for IT support.

Et IT Klippekort fra Memo IT kan bruges til IT Support og Rådgivning af både private og virksomheder.

Kunden bestemmer hvor mange klip der skal være på klippekortet, dvs. hvor mange konsulenttimer, du forventer at have behov for (dog minimum 5 timer). Du vil, afhængigt af time antal, spare optil 15 % i forhold til vores normale priser.

Klip på kortet afregnes efter følgende regler:

 • Transport til kunden afregnes med et halvt klip.
 • Tidsforbrug i virksomheden afregnes med et halvt klip pr. påbegyndt halve time.

Hver gang en af vore konsulenter klipper på kortet, modtager du en status over det antal timer/klip, der er blevet benyttet og hvor mange der er tilbage. Når alle timer er ved at være brugt vil du også få besked om dette, så du evt. kan købe flere timer.

Betingelser for IT-klippekort:

 • Klippekort kan ikke krediteres og er gyldige i ét år fra udstedelsesdatoen.
 • Alle klippekort betales forud.
 • Der afregnes med ½ klip per påbegyndt ½-time.
 • Tidsforbrug til transport afregnes med et halvt klip pr. times kørsel.

 

Fjernsupport kundemodul kan hentes her.

Hvad er fjernsupport?

Fjernsupport er en service som tilbydes af IT-virksomheder som Memo IT. Med fjernsupport kan man klare opgaver hurtigt og enkelt, uden at få en tekniker på besøg. Via fjernsupport har vi mulighed for at få adgang til din computer og styrer den som sad vi ved den. Du kan hele tiden følge med i hvad der bliver foretaget direkte på din skærm.

Ved hvilke opgaver kan fjernsupport benyttes?

Fjernsupport kan benyttes ved software-basserede problemer. Det kan være opdatering af programmer, optimering af langsom computer, opsætning af e-mail, installation af driver eller nyt software mm. Vores tekniker vil altid tilbyde dig fjernsupport hvor det er muligt.

Fordele ved fjernsupport

 • Det er hurtigere, da opgaven kan klares med det samme.
 • Det er billigere, da du undgår kørselsgebyr.
 • Du kan hele tiden følge med i hvad vores tekniker laver.

 

Fjernsupport kundemodul kan hentes her.

Memo IT Service yder professionel IT-rådgivning til store og små virksomheder og institutioner på hele Sjælland. Sammen med kunden skræddersyer vi en IT-løsning som matcher deres behov.

Memo IT løser bl.a opgaver indenfor:

 • Rådgivning omkring indkøb, opbygning og implementering
 • Optimering af nuværende IT-systemmer
 • Drift, service og support af eksisterende infrastruktur
 • Kontakt os hvis du vil have besøg af en af vores konsulenter, så i er sikret den bedste IT-rådgivning.

  Memo IT klarer også små opgaver som tilslutning og installering af ekstraudstyr. Og da vi afregner per påbegyndt ½ time, koster det normalt kun 250 kr. + kørsel at få tilsluttet og installeret nyt ekstraudstyr som printer, scanner, digital kamera mm.

  Er du i tvivl om hvilke ekstraudstyr som passer til din IT-opsætning, så rådgiver vi også i forbindelse med køb at nyt udstyr. Læs mere på siden omkring råd og vejledning ifb. med køb af IT-udstyr.

  Memo IT tilbyder også nogle lidt mere utraditionelle services. Udover IT Support, tilbyder vi også opsætning/tilslutning af diverse HIFI-udstyr til hjemmet, og som noget nyt også Bilstereo/AutoHIFI.

  Hjemme HIFI

  Memo IT hjælper gerne med opsætning og tilslutning af følgende HIFI-udstyr:
  – Fladskærm og TV
  – DVD- og Bluerayafspillerer
  – Parabol og modtager (Også multiroom løsninger)
  – Stereoanlæg og Højtalerer
  – Surround Sound løsninger

  Skulle der mangle noget på listen, så kan vi sikkert også hjælpe med det.

  Bilstereo

  Som noget nyt tilbyder vi nu også montering af bilstereo/autohifi. Vi tilbyder dog ikke opbygning i glasfiber eller andre materialer. Vi montere følgende komponenter:
  – Headunit (Radio/CD-afspiller)
  – Højtalere (Både foran og bagi)
  – Forstærker
  – Subs (Bass)